Bigflor 10 Kapsül

Stok Kodu
8697595870938
Fiyat
153,95 TL + KDV
KDV DAHİL
155,49 TL
Bu ürünü Hemen Paylaşın!
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256 bit SSL Sertifikası ile Güvenli
HASARSIZ KARGO
Hasarlara Karşı Korunaklı
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz % Orjinal Ürünlerdir
KAPIDA ÖDEME
Kapıya Kadar Teslimat
Bigflor 10 Kapsül
 
İçerik;
Bileşenler; Her kapsülde
Saccharomyces boulardii: 250 mg
1* cfu aktif probiyotik
Lactobacillus acidophilus
Lactobacillus casei
Bifidobacterium bifidum
İnulin: 25 mg
BİGFLOR 10 KAPSÜL

Ocean Daily One Energy 30 Tablet ile birlikte tercih edilen ve saccharomyces boulardii, aktif probiyotik, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus casei, Bifidobacterium bifidum, İnulin bulunan Bigflor 10 Kapsül, prebiyotik içeriklidir. Prebiyotikler bazı bitkilerin içerisinde de bulunurlar. Prebiyotikler besin lifinin parçalanmasının ardından meydana gelmektedir. Soğan, kuru baklagiller, arpa ve muz gibi yiyecekler sayesinde vücudunuza prebiyotik takviyesi sağlayabilirsiniz. Probiyotiklerin enerji kaynağı olan prebiyotiklere sahip olmak için süt ürünlerini tüketebilirsiniz. Hazmı kolaylaştırmak ve sindirim sistemini güçlendirmek için tüketicilerin tercih ettiği bol su tüketimi ve sindirime özel egzersizler vücudun ikinci beyni olarak lanse edilen sindirim sisteminin düzenli olarak çalışması adına yapılmaktadır. Sadece sağlıklı beslenme değil, aynı zamanda günlük hayatın stresinden uzak durmak, sağlıklı bir hayatın bütünlük içerisinde olmasını sağlamaktadır.  
 
Kullanım Şekli; günde 1 kapsül olarak kullanılmaktadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
YENİ ÜRÜNLER
Bigflor 10 Kapsül Bigflor 10 Kapsül yorumları,en iyi ve ucuz 155,49 TL fiyatı ile sipariş ver.Bigflor 10 Kapsül içeriği,kullanımı ve faydaları nedir? 8697595870938
Bigflor 10 Kapsül

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.