Deca-Tabs D3 Damla

Stok Kodu
8699413400013
Fiyat
188,12 TL + KDV
KDV DAHİL
190,00 TL
Bu ürünü Hemen Paylaşın!
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256 bit SSL Sertifikası ile Güvenli
HASARSIZ KARGO
Hasarlara Karşı Korunaklı
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz % Orjinal Ürünlerdir
KAPIDA ÖDEME
Kapıya Kadar Teslimat
DECA-TABS D3 DAMLA
 
BHA, Koruyucu, Emülgatör içermez
Deca tabs d3 içerik:Soğuk pres zeytinyağı, Vitamin D3(kolekalsiferol)
D vitamini, doğal, emülgatör içermez, koruyucu içermez.
Deca Tabs d kullanım şekli; 4-10 yaş grubundaki çocuklara günde 1 defa 4 damla, 11 yaşın üzerindeki kişilere günde 1 defa 8 damla kullanılması tavsiye edilmektedir.
 
deca tabs d3 

deca tabs, deca tabs d3, decatabs damla
 istanbul ankara izmir deca tabs d3 damla sipariş. deca tabs kullanıcı yorumları deca tabs d3 fiyat ve kampanya koşulları
 

DECA-TABS D3 DAMLA


Sıvı formda olan ve koruyucu içermeyen Deca-Tabs D3 Damla, D vitamini içermektedir. D vitamini hücrelerin yenilenmesinde yardımcıdır. Güneş ışınları yardımıyla vücuda alınabileceği gibi bazı yiyecekler sayesinde de takviye edilmesi mümkündür. Damla ile en çok tercih edilen ürün olan Ocean Portakallı Balık Yağı Şurup 150 ml ise EPA, DHA ve Omega 3 içermektedir. Kişiler yaşam kalitelerini artırmak adına çeşitli faaliyetlerde bulunmaktadır. Bu faaliyetlerin bütünlük içerisinde olması önemlidir. Sağlıklı beslenen ancak düzenli uyumayan kişi, uykuda salgılanan hormonlardan mahrum kalacağı için tam anlamıyla bir kaliteli yaşama kavuşamayacaktır. Bu nedenle düzenli ve stressiz bir yaşam, kaliteli hayatın olmazsa olmazlarındandır. Kişinin fizyolojik sağlığı kadar psikolojik sağlığına da önem vermesi gerekmektedir.


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
YENİ ÜRÜNLER
Deca-Tabs D3 Damla Deca-Tabs D3 Damla yorumları,en iyi ve ucuz 190,00 TL fiyatı ile sipariş ver.Deca-Tabs D3 Damla içeriği,kullanımı ve faydaları nedir? 8699413400013
Deca-Tabs D3 Damla

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.