İmunol 40 Kapsül

Stok Kodu
8697595870969
Fiyat
178,81 TL + KDV
KDV DAHİL
180,60 TL
Bu ürünü Hemen Paylaşın!
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256 bit SSL Sertifikası ile Güvenli
HASARSIZ KARGO
Hasarlara Karşı Korunaklı
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz % Orjinal Ürünlerdir
KAPIDA ÖDEME
Kapıya Kadar Teslimat
İMUNOL 40 KAPSÜL
 İçerik;
Bileşenler; Her kapsülde
C Vitamini 80 mg
Beta Glukan 1,3/1,6 50 mg
 

İMUNOL 40 KAPSÜL


En çok Ocean Pelumcka 20 ml Damla ve Efervit Sambucus Nigra 20 Effervesan Tabletile birlikte alınan İmunol 40 Kapsülün içerisinde C vitamini ve Beta Glukan bulunmaktadır. Doğal ekmek mayaları, tam tahıllı besinler, mantarlar ve hurma beta glukan açısından zengindir. C vitamini de en çok bilinen portakal ve limonun yanı sıra çilek, rezene ve yeşil biber gibi yiyeceklerin içerisinde de bulunabilmektedir. Eğer spor yapmaya vakit bulamıyorsanız ve masa başında çalıştığınız bir işteyseniz günde 10 dakikanızı ayırarak spor yapabilir ve sağlıklı yaşamın tamamlayıcı unsuru olan sporun faydalarından yararlanabilirsiniz. Örneğin boynunuzu hafif daireler çizecek şekilde döndürebilir, ellerinizi kenetleyerek yukarı doğru esneyebilir, omuzlarınızı geriye veya ileriye doğru çevirebilirsiniz. Yaptığınız egzersizlerle kaslarınızı harekete geçirerek gün içerisinde hamlaşan vücudunuzun tekrar dinçlik kazanmasına yardımcı olabilirsiniz.



 
İmunol Kapsül Kullanımı; Günde 1 veya 2 kapsül yemekle birlikte kullanılır. Yetişkinler içindir.

Kampanya; Her zaman bir desteğe ihtiyacınız olabilir. Orzax firmasının İmunol isimli gıda takviyesini web sitemizden SYU555 hediye çekini kullanarak %50 fiyat avantajı ile sipariş verebilirsiniz.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
YENİ ÜRÜNLER
İmunol 40 Kapsül İmunol 40 Kapsül yorumları,en iyi ve ucuz 180,60 TL fiyatı ile sipariş ver.İmunol 40 Kapsül içeriği,kullanımı ve faydaları nedir? 8697595870969
İmunol 40 Kapsül

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.