Koenzim Q10 Spirulina 60 Kapsül x 380 mg

Stok Kodu
SPN051
Fiyat
300,26 TL + KDV
KDV DAHİL
330,28 TL
Bu ürünü Hemen Paylaşın!
Seçenekler
1 Adet Fiyatı 2 Adet Fiyatı 4 Adet Fiyatı
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256 bit SSL Sertifikası ile Güvenli
HASARSIZ KARGO
Hasarlara Karşı Korunaklı
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz % Orjinal Ürünlerdir
KAPIDA ÖDEME
Kapıya Kadar Teslimat
Co Enzyme q10 & Spirulina 60 Capsules x 380 mgrs. 
Koenzim Q10 & Spirulina 60 Kapsül x 380 mg.
 
Neden Sepe Natural Koenzim Q10 & Spirulina Kullanmanızı öneriyoruz ?
Koenzim Q10 1957 yılında Wisconsin Üniversitesi laboratuarında Dr.Frederick Crane tarafından bulunmuştur. Günümüzde besin desteği olarak satılmaktadır. Spirulina ise vitaminleri, aminoasitleri, proteinleri içeriğinde bulundurur. Yüksek kalite standardına sahip minimum %60 Protein içermektedir. Kapsül içeriğinde 100 mgr. Co Enzyme q10 ve 200 mgr Spirulina kullanılmıştır. Başka bir yardımcı veya dolgu maddesi bulunmaz. Her iki kaliteli ürün hammaddesi firmamızca ithal edilmiş ve  kullanılmıştır.
 
Koenzim Q10 & Spirulina Nedir  ?
Koenzim Q10; CoQ10, Coenzyme Q10, ubiquinone, ubidecarenone, coenzyme Q gibi isimlerle de anılmaktadır.  Vücudumuzda doğal olarak bulunan ve temel görevi gıdaların enerjiye dönüştürülmesi olan bir moleküldür. Güçlü bir antioksidan olan koenzim Q10 kalp, karaciğer, böbrekler ve pankreas başta olmak üzere vücut genelinde her hücrede bulunur.
Bazı gıdalarda da bulunan bu molekül C59H90O4 laboratuvar ortamında da üretilebilmektedir ve bu sayede besin desteği olarak satılabilmektedir.
 
Spirulina; Türkçe Mavi-Yeşil Alg halk arasında Yosun olarak bilinen alg türüdür.

Kullanım Önerisi - Nasıl Kullanılır
Tercihen günde 2 defa 1 kapsül yemek öncesi kullanılması tavsiye edilir.

Kullanılan Bitkinin Latince Adı
Co Enzyme q10 : N/A
Spirulina; Spirulina sp.
 
Bitkinin Kullanılan Kısmı
Co Enzyme q10 : N/A
Spirulina; Tallus
 
Ambalajdaki Porsiyon Sayısı
60 Porsiyon
 
Ambalaj
140 ml Amber Renkli Cam Şişe, Kilitli Kapak ve Emniyet Bandı
 
Ambalaj Ölçü Detayları
87 mm x 56 mm
 
Ürün Formu
Yenilebilir Sığır Bovine Jelatin Kapsül
 
Muhafaza Saklama Koşulları
Serin ve kuru yerde ağzı kapalı olarak, çocukların ulaşamayacağı şekilde muhafaza ediniz.
 
İçerik Hammaddesi
T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’mızın ön onay izni sonrası ithalat esnasında gümrük sahasında alınan numunede yapılan incelemenin, muayenenin ve analizin uygun görülmesi sonucu bu ürüne ait hammadde firmamız tarafından ithal edilerek yurda sokulmuştur.


Bilgi
Şeker, tuz, mısır, maya, buğday, gluten, soya ve süt gibi potansiyel alerjenleri içermez. Sentetik renklendirici, koku düzeltici, tatlandırıcı, kayganlaştırıcı kullanılmamıştır.

 
Firma Kayıt ve Sertifikalarımızı Görmek İçin Tıklayınız!
T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İşletme Kayıt Numarası TR-35-K-000853
FDA Food and Drug Administration İşletme Kayıt Numarası 12568327256
GMP (Good Manufacturing Practice - İyi Üretim Uygulamaları)
ISO22000:2005 (HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points - Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları standartlarını ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi)
Helal Sertifikası

Üretim/Paketleme/Sevkiyat 

Firmamız ürünlerini Bakanlığımızın belirlemiş olduğu ilgili kodekse uygun olarak üretimlerini gerçekleştirmektedir. Ürünlerimiz Uluslararası Standardizasyon Örgütü’nün oluşturduğu, dünyada gıda güvenliği alanında en kapsamlı sistem olan, GMP Good Manufacturing Practice - İyi Üretim Uygulamaları ve HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points - Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları standartlarını içeren, ISO22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile üretilmekte ve izlenmektedir. Firmamız FDA Food and Drug Administration ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na kayıtlı bir firmadır.
 
Tüm ürünlerimiz çok hijyen ortamlarda, ısı, basınç, nem, rutubet kontrollü üretim odalarında ve/veya hijyen ortamlarda üretilip paketlendikten sonra Mağazalarımızda, İnternet sitemizde, Seçkin Eczanelerde ve Satış Noktalarımızda tüketicilere arz edilmektedir.
 

Orijinal Ürün/Güvenilirlik/Hologram
Satın alacağınız veya satın aldığınız ürün her ne kadar firmamız markalarını taşısa da ürünün firmamız tarafından üretilip üretilmediğini, orijinal ürün olup olmadığını kolaylıkla denetleyebilir ve kontrol edebilirsiniz. Piyasada dolaşan sahte ürünlerimizin önüne geçmek amacı ile tasarlanmış, her ürün için tek tek, ürün ambalaj üzerine yapıştırılan ve sadece o ürüne ait olan özel kodlu hologramı sorgumak ve kontrol etmek için LÜTFEN TIKLAYINIZ

 
Yasal ve Önemli Uyarılar
Tavsiye edilen günlük porsiyonu aşmayın.
Takviye edici gıdalar normal beslenmenin yerine geçemez.
Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayın.
İlaç değildir. Hastalıkların önlenmesi veya tedavi edilmesi amacıyla kullanılmaz.
Hamilelik ve emzirme dönemi ile hastalık veya ilaç kullanılması durumlarında doktorunuza danışınız.
 
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
YENİ ÜRÜNLER
Koenzim Q10 Spirulina 60 Kapsül x 380 mg Koenzim Q10 Spirulina 60 Kapsül x 380 mg yorumları,en iyi ve ucuz 330,28 TL fiyatı ile sipariş ver.Koenzim Q10 Spirulina 60 Kapsül x 380 mg içeriği,kullanımı ve faydaları nedir? SPN051
Koenzim Q10 Spirulina 60 Kapsül x 380 mg

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.