New Life Folifor 30 Tablet

Stok Kodu
7640128140948
Fiyat
98,91 TL + KDV
KDV DAHİL
99,90 TL
Bu ürünü Hemen Paylaşın!
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256 bit SSL Sertifikası ile Güvenli
HASARSIZ KARGO
Hasarlara Karşı Korunaklı
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz % Orjinal Ürünlerdir
KAPIDA ÖDEME
Kapıya Kadar Teslimat

FOLİFOR 30 TABLET

 
 
4.Jenerasyon Folik Asit 400 mcg
D3 Vitamini 400 IU
 
 

NEW LİFE FOLİFOR 30 TABLET

Dördüncü jenerasyon folik asit ve D3 vitamini içeren New Life Folifor 30 Tablet, tüketicilere kapsül şeklinde besin takviyesi sunmaktadır. Söz konusu vitamin ve folik aside aynı zamanda kuşkonmaz, brokoli, koyu yapraklı sebzeler, pancar, avokado, bezelye, bamya, Brüksel lahanası, karnabahar, turunçgiller, kereviz ve kuru yemişlerin içerisinde de bulunmaktadır. D3 vitaminini besin olarak tüketmek istemeniz durumunda ise yoğurt, ayran, kefir, süt ve uskumru, somon, istiridye gibi deniz besinlerini tercih etmeniz gereklidir. Ürün, New Life Nano Ditamin 3 30 ml Sprey ile birlikte tercih edilmektedir. Söz konusu besinlerin ulaşımı şehirden şehre göre farklılık göstermektedir. Örneğin, Anadolu coğrafyasında yaşayan bir insanın taze istiridyeye ulaşması oldukça zordur. Aynı zamanda tüm besinlerin değeri maliyetli olabileceği için tüketiciler genellikle tüm vitamin ve minerallerin bir arada bulunduğu besinleri tercih etmektedir.

 

 

Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
YENİ ÜRÜNLER
New Life Folifor 30 Tablet New Life Folifor 30 Tablet yorumları,en iyi ve ucuz 99,90 TL fiyatı ile sipariş ver.New Life Folifor 30 Tablet içeriği,kullanımı ve faydaları nedir? 7640128140948
New Life Folifor 30 Tablet

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.