Bigflor 10 Saşe

Kategori
Stok Kodu
8697595870914
Fiyat
143,65 TL + KDV
KDV DAHİL
145,09 TL
Bu ürünü Hemen Paylaşın!
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256 bit SSL Sertifikası ile Güvenli
HASARSIZ KARGO
Hasarlara Karşı Korunaklı
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz % Orjinal Ürünlerdir
KAPIDA ÖDEME
Kapıya Kadar Teslimat

Bigflor 10 Saşe

 
İçerik;
Bileşenler; Her saşede
3* cfu aktif probiyotik
Lactobacillus spp.
Bifidobacterium spp.
1200 mg Prebiyotik Karışımı (İnulin, FOS)

BİGFLOR 10 SAŞE

Aktif probiyotik, Lactobacillus spp., Bifidobacterium spp., Prebiyotik karışımı (İnulin, FOS) içeren Bigflor 10 Saşe, yaşam için uygun canlı anlamına gelen probiyotik ve diğer bileşenler açısından zengindir. Genellikle Ocean VM Şurup 150 ml ile birlikte alınmaktadır. Bigflor 10 Saşe içerisinde bulunan probiyotiğe aynı zamanda yoğurt, peynir, kefir, salatalık ve lahana turşusu, ayran ve keçi sütü tüketerek ulaşmanız mümkündür. Süt ürünleri sevmeyenler ise Bigflor 10 Saşe gibi takviye edici gıdaları tercih edebilir. Kimi insanın yoğurt ve peynir gibi süt ürünlerinin kokusuna karşı antipatisi vardır. Bu durum, kişinin süt ürünlerinden soğumasına ve tüketmemesine sebep olmaktadır. Süt ve süt ürünlerinin yanı sıra vücudun ihtiyacı olan diğer vitamin ve minerallerin alınması için dengeli beslenmek önemlidir.

 

 

 

Kullanım Şekli; günde 1 saşe kullanılmaktadır.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
YENİ ÜRÜNLER
Bigflor 10 Saşe Bigflor 10 Saşe yorumları,en iyi ve ucuz 145,09 TL fiyatı ile sipariş ver.Bigflor 10 Saşe içeriği,kullanımı ve faydaları nedir? 8697595870914
Bigflor 10 Saşe

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.