İodays Yetişkin İyotlu Su 100 Mcg

Stok Kodu
8697880413062
Fiyat
102,67 TL + KDV
KDV DAHİL
112,93 TL
Bu ürünü Hemen Paylaşın!
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256 bit SSL Sertifikası ile Güvenli
HASARSIZ KARGO
Hasarlara Karşı Korunaklı
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz % Orjinal Ürünlerdir
KAPIDA ÖDEME
Kapıya Kadar Teslimat

İODAYS YETİŞKİN İYOTLU SU 100 MCG

1 pakette 30 kullanımlık ürün bulunmaktadır 

içerik: doğal mineralli su, doğala özdeş limon aroması, iyot

Dünya Sağlık Örgütü tarafından günlük önerilen iyot alım düzeyi yetişkinler için 100 mcg olarak belirlenmiştir

 İODAYS YETİŞKİN İYOTLU SU 100 MCG

Genellikle Ocean Pulse 30 Kapsül ile tercih edilen İodays Yetişkin İyotlu Su 150 MCG içerisinde iyot ve su bulunmaktadır. Yetişkin bir bireyin sağlıklı yaşama kavuşması için bolca su tüketmesi gerekmektedir. Su, vücutta biriken zararlı toksinlerin dışarı atılmasını sağlamaktadır. İnsan sağlığı için son derece önemli olan su, kokusuz ve tatsız bir bileşiktir. Oksijen ve hidrojenden oluşan sıvı, farklı meyve konsantreleri ile birleştirilerek vitamin ve mineral deposu haline getirilebilir. Aynı şekilde iyotla birleştirilen su, iyotun içerisinde bulunan vitamin ve mineralleri de içerecektir. Kişinin yaşam kalitesini koruması için sağlıklı beslenmenin yanı sıra düzenli spor yapmayı da ihmal etmemesi gereklidir.

İODAYS YETİŞKİN İYOTLU SU
 
İodays kullanım şekli; İodays günde 1 defa içilmesi önerilir.

İyot ihtiva eden gıdalar nelerdir?
Sebzeler : Kuru fasulye, soya fasulyesi, şalgam, ıspanak, kabak, pazı ve sarımsak gibi sebzelerde yüksek miktarlarda iyot bulunmaktadır. Ayrıca bu sebzeleri sadece iyot içerikleri için değil güçlü bir vitamin kaynağı ya da antioksidan amaçlı olarak da kullanabilirsiniz.
 
Deniz ürünleri : Çoğu tuzlu su balığında bol miktarda iyot bulunmaktadır. Mezgit, ton balığı gibi balıklar; derin sularda ve soğuk sularda yaşayan balıkların hemen hemen hepsi bol miktarda iyot içeriği içermektedirler. İyot kaynağı olarak tüketebileceğimiz deniz ürünlerinden bir diğerleri de kabuklu deniz canlılarıdır (karides gibi). Bu canlılar da yiyecek olarak yüksek miktarda iyot içermektedirler.
 

Süt, peynir, yoğurt, çilek tüketmemiz iyot ihtiyacımızı karşılamamız açısından önemlidir.
Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
YENİ ÜRÜNLER
İodays Yetişkin İyotlu Su 100 Mcg İodays Yetişkin İyotlu Su 100 Mcg yorumları,en iyi ve ucuz 112,93 TL fiyatı ile sipariş ver.İodays Yetişkin İyotlu Su 100 Mcg içeriği,kullanımı ve faydaları nedir? 8697880413062
İodays Yetişkin İyotlu Su 100 Mcg

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.