New Life Enginar Özü 40 Kapsül

Stok Kodu
7640128140085
Fiyat
82,42 TL + KDV
KDV DAHİL
83,24 TL
Bu ürünü Hemen Paylaşın!
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256 bit SSL Sertifikası ile Güvenli
HASARSIZ KARGO
Hasarlara Karşı Korunaklı
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz % Orjinal Ürünlerdir
KAPIDA ÖDEME
Kapıya Kadar Teslimat

ENGİNAR ÖZU 40 KAPSÜL

Kuru Enginar Ekstresi 150 mg
Kuru Hindiba Ekstresi 200 mg
 

NEW LİFE ENGİNAR ÖZÜ 40 KAPSÜL

New Life Enginar Özü 40 kapsülün içerisinde kuru enginar ekstresi ve kuru hindiba ekstresi bulunmaktadır. Enginar, toprakta yetişen ve uzun yıllar dayanıklı olan kökü ile nam salan bir bitkidir. Nahoş bir tadı olduğu için çocuklar tarafından pek sevilmese de içerisinde protein, karbonhidrat ve yağ bulunmaktadır. Hindibanın içerisinde de çeşitli vitaminler, kalsiyum, demir ve magnezyum bulunmaktadır. Ürün, genellikle Çörekotu Yağı Softgel 500 mg ile birlikte kullanılmaktadır. Anneler çocuklarına sebzeleri sevdirmek için sebzelerin formunu bozmadan onları sevili çizgi film karakterlerine benzeterek çocukların yemesini sağlamaktadır. Bu sayede çocuklar hem eğlenmekte hem de sebzelere karşı antipati geliştirmeden söz konusu yiyeceklerden almaları gereken vitamin ve mineralleri almaktadır. Sebzeler, aynı zamanda yetişkinlerin de tercihidir.

 


 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
YENİ ÜRÜNLER
New Life Enginar Özü 40 Kapsül New Life Enginar Özü 40 Kapsül yorumları,en iyi ve ucuz 83,24 TL fiyatı ile sipariş ver.New Life Enginar Özü 40 Kapsül içeriği,kullanımı ve faydaları nedir? 7640128140085
New Life Enginar Özü 40 Kapsül

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.