Ocean Koenzim Qh 30 Softjel Kapsül

Stok Kodu
8697595871522
Fiyat
647,84 TL + KDV
KDV DAHİL
654,32 TL
Bu ürünü Hemen Paylaşın!
GÜVENLİ ALIŞVERİŞ
256 bit SSL Sertifikası ile Güvenli
HASARSIZ KARGO
Hasarlara Karşı Korunaklı
ORJİNAL ÜRÜN
Ürünlerimiz % Orjinal Ürünlerdir
KAPIDA ÖDEME
Kapıya Kadar Teslimat

OCEAN KOENZİM QH 30 SOFTJEL KAPSÜL

 

OCEAN KOENZİM QH 30 SOFTJEL KAPSÜL

Su yardımı ile yutulabilme özelliğine sahip olan Ocean Koenzim QH Softjel Kapsülün içerisinde koenzim qh bulunur. Koenzim enzimi enerji üretimini destekler. Hücrelerin büyümesinde ve yaşamlarını sürmesinde katkıda bulunan, büyük rol oynayan koenzim bileşeni, aynı zamanda antioksidan işlevi görmektedir. Genellikle yemek esnasında takviye edilen kapsülün içerisinde bulunan madde susam yağı, çilek, kırmızı et gibi besinlerin içerisinde de bulunuyor. Ocean Koenzim QH 30 Softjel Kapsül ile birlikte Ocean Plus 1200 mg 50 Kapsül tercih edilmektedir. Ürün takviyesinin yanı sıra spor yapmak da önemlidir. Kişilerin spor yapmaya vakti bulunmuyorsa toplu taşıma araçlarında yolculuk ettiklerinde varacakları noktadan birkaç durak önce inerek yürüyüş yaptıkları görülmektedir.


 
100 MG UBİQUİNOL AKTİF FORM KOENZİM QH
ubikinol Co Qh
Kaneka patentli ubiquinole içerir.
Ocean Koenzim Qh isimli ürünü Syu Sağlık Ürünleri güvencesi ile uygun fiyata faturalı ve uzun miadlı sipariş verebilirsiniz.
 
Belirli bir yaş sonrası vücudunuzun azalan CoQ10 üretimini Kaliteli bir takviye ile desteklemek istiyorsanız Ocean Koenzim QH doğru tercih. Kaneka patentli aktif form koenzim qh içeriği ile en iyi ürünü kaliteli ve uygun fiyata syu.com.tr adresinen almış olursunuz.
 
Ocean Koenzim QH kullanım şekli; Günde 1 kapsül yemek esnasında su ile yutularak tüketilmektedir.
 

Koenzim Q10 un piyasada iki formu bulunmaktadır: Ubiquinone (Koenzim Q10’un başka bir adı) ve ubiquinol. Ubiquinole ubiquinon a göre daha verimli olduğu düşünülmektedir. Çok daha etkili bir alternatif olarak düşünülen Koenzim Q10'un aktif şeklidir. Ocean Koenzim Qh aktif formdur ve ubiquinol içerir.

 

CoQ10'un ubiquinol içerisine dönüşümü, mitokondri içerisindeki her saniyede binlerce kez gerçekleşir ve bu süreç, vücudunuzun yiyeceğiniz yiyecekleri enerjiye dönüştürmesinde büyük bir rol oynar.

Ne yazık ki, büyüdükçe vücudunuz daha az Koenzim Co Q10 üretir ve inaktif Koenzim  CoQ10'u ubiquinole dönüştürmesi zorlaşır. Bu, CoQ10 (Koenzim Q10) takviyelerinin önemli hale geldiği andır, çünkü bu gibi takviyeler vücudunuzun ideal Koenzim Q10 seviyelerini eski haline getirmeye yardımcı olabilirler.

 

Hangi marka koenzim?

Ocean markası size hem ubiquinol (Aktif Form Koenzim Co QH) hem ubiquinon (Co Q10) sunmaktadır. İki üründen birini ihtiyaç ve tercihiniz doğrultusunda seçebilirisiniz. Ürün seçimi konusunda zorlanıyorsanız müşteri hizmetlerimizden bilgi destek allabilirisiniz.

 


Bu ürüne ilk yorumu siz yapın!
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
YENİ ÜRÜNLER
Ocean Koenzim Qh 30 Softjel Kapsül Ocean Koenzim Qh 30 Softjel Kapsül yorumları,en iyi ve ucuz 654,32 TL fiyatı ile sipariş ver.Ocean Koenzim Qh 30 Softjel Kapsül içeriği,kullanımı ve faydaları nedir? 8697595871522
Ocean Koenzim Qh 30 Softjel Kapsül

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.