Narenciye Süzme Balı 850 gr
Neden Sepe Natural Narenciye Süzme Balı öneriyoruz ?
Narenciye Süzme Balı, arı tarafından doğal olarak üretilmiştir. Narenciye Balı, Mandalina, Portakal, Greyfurt, Limon, Turunç gibi Limongiller familyası çiçeklerinin bulunduğu yörelerde üretilen balı temsil etmektedir. Balın Narenciye çiçeklerinden elde edildiğini öğrenmek için Ege Üniversitesine Polen tür analizi ayrıca yaptırılmaktadır. Polen tür analizi sonucu, içeriğinde %70 üzerinde adı geçen polen türü bulunması halinde o bala isim verilmektedir. Bu durumda içeriğinde en az %70 Narenciye Çiçeklerinin Polen türü olmalı ve firmamız bunu garanti etmektedir.
Sitemizden ürün satın almanız halinde Bal kavanozlarımız sevkiyat esnasında kırılmaması için özel olarak koruyucular ile iyi bir şekilde paketlenmektedir.
Narenciye Süzme Balı Nedir ?
Mandalina, Portakal, Greyfurt, Limon, Turunç gibi Limongiller familyası çiçeklerinin bulunduğu yörelerde üretilen bala verilen isimdir. Narenciye Balı her yıl çıkan bir bal çeşidi değildir.
Ambalaj
660 cc'lik Cam Kavanoz
Ambalaj Ölçü Detayları
138 mm x 86 mm
Ürün Formu
100 % Doğal baldır. İçerisinde hiçbir katkı maddesi (glukoz, früktoz vb.) bulunmaz.
Tüm Bal Çeşitlerinin Genel Muhafaza Koşulları
Oda sıcaklığında 18-24 Derece saklayınız. Zamanla diastaz değeri düşer, HMF değeri yükselir. Bu değişimleri hızlandırmamak için ürünü ısı ve ışıktan koruyunuz.
İçerik Hammaddesi
Ballarımızın hepsinde gerekli olan tüm analizler özel laboratuvarlarda yapılmakta, sadece sonucu uygun olan kaliteli bal mübâya'a edilmekte ve üretilmektedir. T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’mızın üretim sonrası gerekli kontrol ve denetimleri yapmaktadır.
Bilgi
Glukoz, früktoz veya buna benzer sahte bal yapımında kullanılan tatlandırıcılar kullanılmamıştır. %100 Doğaldır.
T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı İşletme Kayıt Numarası TR-35-K-000853
FDA Food and Drug Administration İşletme Kayıt Numarası 12568327256
GMP (Good Manufacturing Practice - İyi Üretim Uygulamaları)
ISO22000:2005 (HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points - Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları standartlarını ve Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi)
Helal Sertifikası
Üretim/Paketleme/Sevkiyat
Firmamız ürünlerini Bakanlığımızın belirlemiş olduğu ilgili kodekse uygun olarak üretimlerini gerçekleştirmektedir. Ürünlerimiz Uluslararası Standardizasyon Örgütü’nün oluşturduğu, dünyada gıda güvenliği alanında en kapsamlı sistem olan, GMP Good Manufacturing Practice - İyi Üretim Uygulamaları ve HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points - Tehlike Analizi ve Kritik Kontrol Noktaları standartlarını içeren, ISO22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ile üretilmekte ve izlenmektedir. Firmamız FDA Food and Drug Administration ve T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı’na kayıtlı bir firmadır.
Tüm ürünlerimiz çok hijyen ortamlarda üretilmekte, paketlenmekte ve satışa sunulmaktadır.
Yasal ve Önemli Uyarılar
1 Yaşından küçük bebeklere bal yedirilmemelidir. Doğal olduğundan kristalize olabilir. Bu haliyle tüketebilir veya kavanozu 45 derece sıcaklıktaki suda benmari usulü 30 dakika bekleterek kristalize halinden sıvı akışkan haline geri dönmesini sağlayabilirsiniz.