Magnezyum Glicinate

28-08-2018 12:30
Magnezyum Glicinate

Magnezyum Glicinate

 

Glisinatın kendi faydaları ve magnezyumun emilimini sağlama etkisi bu magnezyum türünü en iyi magnezyum takviyesi haline getirmektedir.

Glisin, kolayca magnezyum bağlayan bir amino asittir. Kollajen üretimi ve düzenlemesinde, tendonların ve bağların yaralanmalarının onarılmasında vücudun ana aracıdır. Glisin, optimum kan sağlığı için gereklidir, çünkü yüksek kaliteli hemoglobin üretiminde önemli bir bileşendir ve bu da kırmızı kan hücrelerini oluşturur. Çalışmalar magnezyum eksikliğini zayıf kan sağlığına ve anemi, yorgunluk, kas zayıflığı ve zayıf bilişsel işlev gibi bir çok ilişkili problemi birbirine bağlar.

magnezyum

Magnezyumun glisin ile bağlanması, vücuda magnezyumun emilmesi ve kullanılması üzerindeki etkileri nedeniyle faydalıdır. Bu birleşim, mide asitlerine karşı dirençlidir ve bağırsaklarda artan bir emilim oranına sahiptir, bu da onu kan dolaşımını yapan magnezyum miktarını arttırır. Bu kanınıza daha fazla magnezyum aldığınız anlamına gelir.

Magnezyumun olumlu etkileri, son zamanlarda MIT'den çıkmış olan çığır açan yeni bir bileşik olan magnezyum L-tireonat olarak alındığında da arttırılabilir. Bu magnezyum formunun, kan-beyin bariyerinden başka herhangi bir forma göre çok daha kolay geçtiği gösterilmiştir. Bundan dolayı, magnezyumun L-threonate formu, ruh halini ve bilişsel performansı artıran derin etkiler yaratır. Bu amaçla, glisinat, metabolizmamız ve kaslarımız için en iyi magnezyum formunda gözükürken, L-treonatgenel zihinsel performansın ve sağlığın iyileştirilmesi için en iyisidir.

Sağlığınız önemlidir ve yeni bir şey denerken olası yan etkileri göz önünde bulundurmak önemlidir. Magnezyum takviyesi nadir yapılan bir takviye değildir - reçete edilen dozlara uymak her zaman önemlidir.

Konuyla ilgili araştırmalar, bu ürünün ciddi toksik etkileri olmadığını göstermektedir. Yan etkiler nadirdir, ancak sindirim bozukluğu ve baş ağrıları içerebilir. Gebe kadınlara yüksek miktarda magnezyum sülfat verildiğinde nadiren de olsa fetüslerde kemik sorunları görülebilir.

Bu gibi konularda mutlaka doktorunuza danışarak hareket etmelisiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.