Yağ Yakıcı

27-08-2018 10:28
Yağ Yakıcı

Yağ yakıcı

 

Teknolojinin gelişmesi ile ve masa başı işlerin çoğalmasıyla karşı karşıya kaldığımız hareketsiz yaşam türü bizler için bir avantaj olmakta, işyerine arabayla gidip yorulmadan istediğimiz yere ulaşabiliyor, asansörü kullanıyor televizyonu uzaktan istediğimizi kanala gelmesi için kumanda ile yönlendirebiliyoruz.

Tabi bunun dezavantajları da mümkün. Her güzel şeyin bir kusuru vardır. Bu da eskilere eski insanlara nazaran daha tempolu olmasına rağmen daha hareketsiz bir yaşam biçimine çeviriyor hayatımızı.

Günümüzde birçok insanın ortak problemi olan kilo aslında çoğu insan için rahatlama yolu işini bitirip evine dönen yorgun bir insanın istediği birkaç şey olur uyku yemek belki de duş.

Uyku ve yemek zaten bizi kilo almaya iten tabiri caizse en güzel şeyler.

Aldığımız kiloları nasıl vereceğimiz konusu yoğun iş hayatında ve aç bir karınla bulunması en zor cevaplardan bu sıralar.

Elbette spor salonları ve diyetler size yardım edebilecek çok güzel iki aktivite olmasına rağmen bizim istediğimiz daha az çetrefilli yollardan yağ yakmayı amaçlamak.

Öyle yada böyle hem enerjim normal yemek yemiş gibi yerinde olsun hem de vücudum diyet yapıyor gibi gün geçtikçe incelsin.

Evet istediğiniz şey mümkün doğru yağ yakıcı kullanarak elbette.

Artık her yerde yanlış ve sağlıksız kilo verme ürünleri satılıyor. Yüksek maliyetleri olsun sağlığınızı riske atacak yağ yakıcı ürünler her satılan yerden alınabilecek ürünler kesinlikle değildir.

Güvenilir olan ürünlerin bile sahteleri fark edilmeyecek şekilde çıkartılmaya çalışırken sağlığın söz konusu olduğu bu gibi kilo vermeye yardımcı ürünleri dikkatle almak ve öncesinde araştırmak gerekir.

 

yağ yakıcı 


Yağ yakıcı olan ürün ve besinler nasıl çalışır?

 

Vücudunuza aldığınız yağ yakıcı doğal veya doğal olmayan herhangi bitki ve benzeri şeylerin çoğunun çalışma prensibi belli şekilde işleyecektir.

 

Aldığınız yağ yakıcıları bir nevi yağ yakma asidi olarak betimleyebiliriz. Bu yağ yakma asitleri vücudunuz içerisinde bulunan doğal olarak sisteminizde yağ yakmak ile görevli olan maddelerin bileşenleri ile benzerdir.

Bitkisel özler veya bu bitkilerde bulunan bileşiklerin sentetik türevlerini içeren bileşenler içerir.

Bu asit programlanmış bir şekilde vücuttaki lipolizine (enerji olarak kullanılması için vücut yağının parçalanması) yardımcı olmak ve destekleyerek çalışır.

İki tip yağ yakıcı vardır:

Termojenik ve lipotropikler

Termojenik yağ yakıcıların şu kişilerin kaçınması gerekir;

·Kalp rahatsızlığına sahip kişilerin

·Yüksek tansiyon, tiroid ve psikiyatrik hastalığı olan kişilerin

·Emziren ve hamile ola bayanların

 

Lipotropikleri karaciğer ve karaciğer çevresi yağlanmayı önleyici madde olarak tanımlayalım.

Termojenik yağ yakıcı maddeleri ise adından anlaşıldığı üzere ısı ile alakalı bir terim.

Bu madde genellikle doğal bileşenler ile oturduğunuz yerde vücut ısınızı yükselterek vücudunuzda bulunan fazla yağları yakar.

Kolayca yağ yakmanıza yardımcı olacak bu ürünler güvenilir yerlerden elde edildiğinde spor salonuna gitmeden enerjinizi sabit tutarak hatta arttırarak hızlı kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Çünkü yağ asitleri vücudunuza aldığınız fazla besinleri ve enerjiyi depolayarak oluşur. Ve en çok enerjiyi yağ asitlerini yakarak elde edersiniz yediğiniz herhangi bir karbonhisrat ve protein enerjileri yağa göre az olup yakılması yağ kadar zor değildir.

Aynı zamanda yüksek kalsiyumlu besinler yağ yakmada yardımcı olan posalı besinler gibi büyük ölçüde yağ yakmaya yardımcı olur.

Günde 2 veya 3 bardak süt içmek hem protein içeriğinin fazla olması hem de kalsiyum içermesi ile sizi tok tutacaktır.

Ayrıca yağ yakımını biraz daha fazla hızlandıracaktır.

Özellikle yoğurdun bel bölgesinde ki yağlanmayı engelleyecek ve erimesine yardımcı olacağı şeklinde birçok araştırma mevcuttur

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.